Välkommen till min nya blogg!

Datum: 2013-01-31 Tid: 19:19:08 Kategori: Allmänt - Lämna en(4)
Välkommen till min nya blogg - även om arkivet är gammalt och många av er läsare har varit med i ett tag så är det en NY blogg.
 
Jag har under ett bra tag kännt av att det inte riktigt är min stil längre på bloggen; varken på designen eller på texten i inläggen. Upplägget har varit fel och jag har inte kännt mig bekväm i den position jag är i när jag loggar in. Så klart är jag fortfarande motiverad till bloggen, kanske mer än tidigare, men det går inte så länge som det gamla finns kvar. Ni kan fortfarande läsa alla mina gamla inlägg här (     )   Jag vill börja om på ett nytt blad men ändå ha möjligheten att kolla tillbaka då och då.
 
Meningen med att börja om från början är främst att skriva på ett bättre sätt, visa vem JAG är och inte den bloggytliga tjejen som skriver om vilken färg det var på stenarna i trottoaren. Här ska jag ändra det till bättre inlägg, mer bilder som INTE är tagna med datorn, mer strukturerad text och framför allt ett bättre ställe att befinna sig på när man läser en blogg.
 
Jag hoppas kunna inspirera andra människor genom min blogg. Inte i lika stor utsträckning som Kenza, Tyra, mfl, utan jag vill rikta mig mot MINA läsare och MINA följare. Människor som läser min blogg om dagarna, som imponeras av mig, som ser mitt liv med hundarna som intressant eller som bara kikar in här av ren vana - NI ska bli inspirerade, NI ska känna att ni längtar till ett nytt inlägg och när det väl kommer ett, ja då ska det vara BRA.
 
Att blogga har blivit en vardag för mig. I över ett år har jag skrivit på den här adressen, med den här inloggningen och den här sämre upplägget på det hela. Jag har gått upp och ner med läsare, hit och dit med inläggens handling och raka vägen till Kina och tillbaka med (ir)relevanta saker. Det ska inte hända i fortsättningen.
 
I och med flytten som tog mig 60 mil norrut har jag också blivit 60 gånger annorlunda. Jag tar mer plats, känner mig lugnare inombord och är mer självsäker på vad jag vill prestera och inte. Visst, ibland vill jag bara släppa pressen på mig själv och tex bli glad för ett godkänt men det är fortfarande mer än så som finns här bakom min dator. Om bloggen ska spegla mig själv, mina tankar, mitt levnadssätt och mina drömmar måste den förändras nu när jag har gjort det.
 
Om ett par dagar fyller jag 17 år och är inte samma 15 åring som startade bloggen, obviosly. Därför välkomnar jag er nu till min nya blogg och hoppas att ni stannar.